Wespennest

Verwijderen van een wespennest

Wespen om je woning of bedrijf

Hoe verwijder je een nest van wespen?

Een wespennest bij de woning of bedrijf is niet zo prettig. Een wespennest verwijderen doe je beter niet zelf. Een ongediertebestrijder weet hoe die te werk moet gaan bij het verwijderen van dit nest en zorgt ervoor dat wespen niet toeslaan. B&E Plaagdierbeheersing is ervaren en levert maatwerk bij het verwijderen van wespen en hun nest.

Je bent gewaarschuwd!

Bezint eer ge begint bij het zelf bestrijden van de wespen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen. Stop nooit de opening dicht waardoor de wespen in en uit vliegen dicht.  Anders is het risico groot dat de wespen een andere in- uitgang zullen maken.  En dat kan ook binnen zijn, wespen kunnen een gipsplaat vrij snel doorknagen.

Nest verwijderen via de gemeente

Meld bij de gemeente wanneer je een wespennest ziet. De gemeente heeft of schakelt een ongediertebestrijding dienst in die professioneel te werk gaat.

Wat zijn de kosten?

Een wespennest verwijderen brengt kosten met zich mee. De kosten voor het verwijderen zijn pas duidelijk na bezichtiging. Om die reden maken we graag een afspraak om te bekijken en bespreken wat we voor jou kunnen doen.

Neem CONTACT op om af te spreken. MAIL om je vraag te stellen of bel 0113-405667 om gelijk een medewerker te spreken.

Twee vliegen in 1 klap?

Ongewenste beestjes weren en gelijk je bedrijfspand onderhouden? Dat is mogelijk via B&E Reiniging!

ongedierte