Bedwantsen

Hoe bestrijd je de bedwants? 

Bedwantsen in woningen en panden zijn moeilijk te bestrijden.  Dit komt doordat de diertjes in spleten wegkruipen en verbazend goed bestand zijn tegen de meest gebruikte gifstoffen. Door massaal en preventief gebruik van bestrijdingsmiddelen treedt namelijk resistentie op. Uit onderzoek is daarnaast gebleken dat de bedwants zeer snel resistentie opbouwt. Het verhitten van de omgeving is een vaak voorkomende methode die effectief werkt.

Bedwantsen bestrijden

bedwants bestrijden

Bedwants in huis gezien?

Wanneer je één bedwants ziet, wil dat zeggen dat je snel moet handelen om vermenigvuldigen te voorkomen. Ze zijn altijd met meer. Want een plaag wil je voorkomen dus als je er eentje ziet, onderneem dan direct actie om verdere verspreiding te voorkomen. Een actie kan zijn contact opnemen met ons.

Oorzaken van bedwantsen in een woonomgeving

De bedwants komt van oorsprong uit tropische gebieden en om die reden houden ze vooral van vochtige en warme omgevingen. Woningen vormen dan ook een prettig klimaat voor deze hinderlijke insecten. Niet zo vreemd dus dat je bedwantsen in ons land vooral in stedelijke gebieden zult aantreffen. De eerste bedwantsen komen vaak per ongeluk in huis terecht, bij geschakelde woningen bijvoorbeeld via de buren. Verder kunnen de insecten,  zelf of hun eitjes, zijn meegelift met een product uit een tropisch land of de vakantiekoffer.

Bedwantsen bestrijden?

B&E Plaagdierbeheersing bedwants contact

Neem CONTACT op om af te spreken. MAIL om je vraag te stellen of bel 0113-405667 om gelijk een medewerker te spreken.