Home
Ongediertebestrijding

Over ons

Klanten kennen ons als innovatieve en duurzame bestrijders

B&E Ongedierte voorkomt en bestrijdt ongedierte voor organisaties en particulieren
Hierbinnen streven wij de best haalbare kwaliteit na voor een eerlijke prijs. Zo werkt B&E Ongedierte en die aanpak werkt. Dit ziet u vooral terug in onze nieuwe concept: ‘Knaagdieren voorkomen is beter dan bestrijden'.
Dit concept zet op het voorkomen van knaagdieren en dat biedt veel voordelen. Daarnaast zetten wij waar het kan in op biologische bestrijding. Hoe dit allemaal werkt, leggen we u graag: dat het werkt, bewijzen we dag-in-dag-uit. Daarnaast werken wij zo duurzaam mogelijk. Dit is de trend en daarin lopen wij graag voorop. Onze klanten, en zeker de grotere organisaties, willen werken met partijen die hun zaakjes geregeld hebben. Welkom bij B&E Ongedierte.

Bovendien kunnen wij met onze drie bedrijven van nog meer betekenis zijn voor onze relaties via ons ‘one-stop-shopping-idee’ mbt de volgende werkzaamheden:

  • Reinigingswerk buiten
  • Ongediertebestrijding
  • Gevelonderhoud en -herstel
  • Steigerbouw

B&E Ongedierte groeit gestaag

Dagelijks zijn er diverse teams onderweg
Dit om overal in Zeeland en elders in Zuidwest-Nederland ongedierte te voorkomen en/of te bestrijden. Deze teams bestaan uit professionele aanpakkers die veilig en doordacht werken en die weten wat er van hen verwacht wordt. Op deze manier gaan we door en hopen we in een gecontroleerd tempo uit te groeien tot dé preferred suplier in ongediertebestrijding

Afspraak is afspraak

Of we nu een wespennest bestrijden in een huis of een rattenplaag voorkomen in een stad
Afspraak is afspraak. De planning is strak geregeld. U wilt qua ongedierte geen onaangename verrassingen en daarom streven we er altijd naar afspraken zo stipt mogelijk na te komen. 

B&e Bedrijven

B&E reinigt, onderhoudt en bestrijdt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu