Transport & Logistiek

Transport, logistiek en overslag

In bedrijven waar overslag de dagelijkse taak is verspreiden plaagdieren en ongedierte zich heel snel. Zeker als er geen ongedierte preventieplan van te voren is opgesteld. Dit geldt ook voor de sector transport en logistiek.  Daarom is het van belang alle risico’s van te voren goed in beeld te brengen en in te dekken met een plaagdier preventieplan.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij voorkomen overlast en bestrijden o.a. processierupsen, wespen, papiervisies, vliegen, muggen, motmuggen, kakkerlakken, vlooien, bedwantsen, motten, mollen en andere ongewenste plaagdieren. Ook vogeloverlast bestrijden we preventief dit door het plaatsen van netten, vogelpinnen of draadsystemen. Ook het verwijderen van vogelnesten en wespennesten verzorgen wij. Daarnaast doen we ook inspecties om te adviseren in het weren van ongedierte.

Met een preventie plan volgens IPM ben je voorbereid als bedrijf

Een preventieplan van B&E Plaagdierbeheersing is maatwerk. Omdat elke situatie en elk ongedierte anders is, maken wij elk preventieplan op maat. We plaatsen inspectiepunten om eventuele aanwezigheid van plaagdieren snel te signaleren. Voor knaagdieren zoals muizen en ratten zijn dat lokdozen met lokaas of klemmen. Voor kruipende insecten lijmvallen met feromoon wat specifieke insecten aantrekt. Door onze brede kennis uit de praktijk kennen we de risico’s en weten we wat we daar aan kunnen doen. We gebruiken de meest innovatieve middelen.

Sector logistiek, transport en overslag ongediertepreventieplan

Met een ongediertepreventie plan weet je van te voren welke aanpak er nodig is om ongedierte preventief te weren. Binnen een bedrijf heeft een onprofessionele aanpak van ongedierte vaak grote en nadelige gevolgen. Zoals gemeenschappelijk vastgoed of openbare gebruiksruimtes die beschadigd raken waardoor schade en kosten hoog oplopen. Een preventief plan van aanpak geeft duidelijkheid vooraf. In opdracht van de klant stellen we een plaagdier preventieplan op en voeren we dit ook preventief uit.

Digitaal logboek transport, logistiek en overslag

Als we een preventieplan uitzetten zorgen we dat er een overzichtelijke lijst is van alle inspectiepunten. Welke eventueel op een plattegrond geplaatst worden. Zodat er een duidelijk overzicht is voor klanten en controlerende instanties. Van alle bezoeken wordt een verslag gemaakt.

Panden, loodsen, hygiëne en inspectie

Bij een ongedierte risico inspectie inspecteren we openbare plekken, binnen en buiten het bedrijfspand op alle punten die belangrijk zijn voor het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Van zo’n inspectie maken we een rapport zodat er een duidelijk overzicht is voor controlerende instanties voor o.a. BRC, IFS, GMP+, AIB enz.
Met een preventieplan volgens IPM voldoe je aan de eisen voor de diverse hygiënecodes waarvan de meest bekende HACCP is.

Integrated Pest Management | IPM

Wij werken volgens IPM:

  • Ongedierte preventieplan met digitaal logboek, zodat u een duidelijk overzicht heeft voor klanten en controlerende instanties.
  • Rapportages ten behoeve van kwaliteitssystemen zoals BRC, IFS, Euro Gap, AIB, GMP+.
  • Preventieve weringsmaatregelen om binnenkomen en schuilen van ongedierte te voorkomen.
  • Hygiëne inspecties en rapportages.
  • Advies in en aanbrengen van wering maatregelen.

Kortom, B&E Plaagdierbeheersing biedt de oplossing voor elk plaagdier probleem. Ook is het mogelijk om via B&E Reiniging gelijk een grondige reiniging uit te voeren in opdracht van het bedrijf.

ongediertebestrijder

Neem  CONTACT op om af te spreken. MAIL om je vraag te stellen of bel 0113-405667 om gelijk een medewerker te spreken.

B&E voor elk beestje einde feestje!