Recreatie

Ongewenste gasten op de camping of in je huisje 

Campings en vakantiehuisjes zijn zeer geliefd bij ongedierte. Dus niet alleen toeristen weten de weg naar jouw camping of vakantiehuisjes te vinden. Verschillende soorten ongedierte en plaagdieren vinden het hier ook prettig leven. Geef ze eens ongelijk! Een camping beschikt vaak over verschillende plekken voor het ongedierte om zich te verstoppen, waardoor zij niet snel gevonden zullen worden door mensen of andere dieren. Daarbij is er op een camping veel eten te vinden! Mensen laten hun kruimels vaak op een campingtafeltje liggen, gooien de kruimels op de grond, enzovoorts. Daarbij hebben zij vaak geen stevige kast om hun voedingsmiddelen in op te kunnen bergen.

Toerisme en recreatie

We stellen ons voor dat je als eigenaar je zaken goed op orde hebt voordat het toerisme en recreatie seizoen begint. Een grondig en uitgebreid ongedierte preventieplan ligt klaar voor in geval er ergens een plaag uitbreekt. Je bent voorbereid. Maar toch komt elk jaar weer voor dat er crisis uitbreekt. De situatie kan zich voordoen dat een gast een erg vervelend beestje met zich meebrengt; de bedwants! En daar kan niemand zich op voorbereiden. Het enige advies wat wij je kunnen geven is; BEL ONS! Er moet namelijk heel snel gehandeld worden zodat deze zich niet vermenigvuldigt.

Wat betekent recreatie ongedierte?

We kunnen een lijst met ongedierte opsommen. Allen zullen ze wel eens voorbij komen in de jaren dat je recreatie ondernemer bent. Wij adviseren je graag hoe je preventief plaagdieren weert op jouw locatie. Wij zijn namelijk professionele ongediertebestrijder in Zeeland.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij voorkomen overlast en bestrijden o.a. processierupsen, wespen, papiervisies, vliegen, muggen, motmuggen, kakkerlakken, vlooien, bedwantsen, motten, mollen en andere ongewenste plaagdieren. Ook vogeloverlast bestrijden we preventief dit door het plaatsen van netten, vogelpinnen of draadsystemen. Ook het verwijderen van vogelnesten en wespennesten verzorgen wij. Daarnaast doen we ook inspecties om te adviseren in het weren van ongedierte.

Met een preventie plan volgens IPM ben je voorbereid als bedrijf

Een preventieplan van B&E Plaagdierbeheersing is maatwerk. Omdat elke situatie en elk ongedierte anders is, maken wij elk preventieplan op maat. We plaatsen inspectiepunten om eventuele aanwezigheid van plaagdieren snel te signaleren. Voor knaagdieren zoals muizen en ratten zijn dat lokdozen met lokaas of klemmen. Voor kruipende insecten lijmvallen met feromoon wat specifieke insecten aantrekt. Door onze brede kennis uit de praktijk kennen we de risico’s en weten we wat we daar aan kunnen doen. We gebruiken de meest innovatieve middelen.

Recreatie en toerisme ongediertepreventieplan

Met een ongediertepreventie plan weet je van te voren welke aanpak er nodig is om ongedierte preventief te weren. Binnen een bedrijf heeft een onprofessionele aanpak van ongedierte vaak grote en nadelige gevolgen. Zoals gemeenschappelijk vastgoed of openbare gebruiksruimtes die beschadigd raken waardoor schade en kosten hoog oplopen. Een preventief plan van aanpak geeft duidelijkheid vooraf. In opdracht van de klant stellen we een plaagdier preventieplan op en voeren we dit ook preventief uit.

Digitaal logboek recreatie en toerisme

Als we een preventieplan uitzetten zorgen we dat er een overzichtelijke lijst is van alle inspectiepunten. Welke eventueel op een plattegrond geplaatst worden. Zodat er een duidelijk overzicht is voor klanten en controlerende instanties. Van alle bezoeken wordt een verslag gemaakt.

Panden, gebouwen, hygiëne en inspectie

Bij een ongedierte risico inspectie inspecteren we openbare plekken, binnen en buiten het pand op alle punten die belangrijk zijn voor het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Van zo’n inspectie maken we een rapport zodat er een duidelijk overzicht is voor controlerende instanties voor o.a. BRC, IFS, GMP+, AIB enz.
Met een preventieplan volgens IPM voldoe je aan de eisen voor de diverse hygiënecodes waarvan de meest bekende HACCP is.

Integrated Pest Management | IPM

Wij werken volgens IPM:

  • Ongedierte preventieplan met digitaal logboek, zodat u een duidelijk overzicht heeft voor klanten en controlerende instanties.
  • Rapportages ten behoeve van kwaliteitssystemen zoals BRC, IFS, Euro Gap, AIB, GMP+.
  • Preventieve weringsmaatregelen om binnenkomen en schuilen van ongedierte te voorkomen.
  • Hygiëne inspecties en rapportages.
  • Advies in en aanbrengen van wering maatregelen.

Kortom, B&E Plaagdierbeheersing biedt de oplossing voor elk plaagdier probleem. Ook is het mogelijk om via B&E Reiniging gelijk een grondige reiniging uit te voeren van je horeca locatie.

ongediertebestrijder

Neem  CONTACT op om af te spreken. MAIL om je vraag te stellen of bel 0113-405667 om gelijk een medewerker te spreken.

B&E voor elk beestje einde feestje!