Horeca

Hygiënecode horeca en ongediertepreventie

De hygiënecode horeca bepaalt hoe de horeca hygiëne geregeld moet zijn wanneer je een horeca bedrijf runt. Ongediertepreventie en bedrijfshygiëne zijn van essentieel belang voor bedrijven die met voedingsmiddelen werken. Ongedierte zorgt namelijk voor veel schade en overlast. Dat het zover komt wil je voorkomen. De grootste schade is dan je zorgvuldig opgebouwde goede naam, die door ongedierte zoals ratten, muizen, vliegen of bedwantsen snel afgebroken wordt. Zorg dus voor een ongediertepreventieplan binnen je onderneming.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij voorkomen overlast en bestrijden o.a. processierupsen, wespen, papiervisies, vliegen, muggen, motmuggen, kakkerlakken, vlooien, bedwantsen, motten, mollen en andere ongewenste plaagdieren. Ook vogeloverlast bestrijden we preventief dit door het plaatsen van netten, vogelpinnen of draadsystemen. Ook het verwijderen van vogelnesten en wespennesten verzorgen wij. Daarnaast doen we ook inspecties om te adviseren in het weren van ongedierte.

Preventieplan ongedierte

Een preventieplan van B&E Plaagdierbeheersing is maatwerk. Omdat elke situatie en elk ongedierte anders is, maken wij elk preventieplan op maat. We plaatsen inspectiepunten om eventuele aanwezigheid van plaagdieren snel te signaleren. Voor knaagdieren zoals muizen en ratten zijn dat lokdozen met lokaas of klemmen. Voor kruipende insecten lijmvallen met feromoon wat specifieke insecten aantrekt. En elektrische insectenlampen voor het signaleren van vliegende insecten. Door onze brede kennis uit de praktijk kennen we de risico’s en weten we wat we daar aan kunnen doen. We gebruiken de meest innovatieve middelen.

Met een preventie plan volgens IPM doen we er alles aan om problemen te voorkomen.

Een preventieplan volgens IPM voldoe je aan de eisen voor de diverse hygiënecodes waarvan de meest bekende HACCP is. Maar ook voor voedselveiligheid systemen zoals BRC, IFS, AIB, GMP+ en andere.

Digitaal logboek horeca haccp

Als we een preventieplan uitzetten zorgen we dat er een overzichtelijke lijst is van alle inspectiepunten. Welke eventueel op een plattegrond geplaatst worden. Zodat er een duidelijk overzicht is voor klanten en controlerende instanties. Van alle bezoeken wordt een verslag gemaakt.

Met een preventie plan volgens IPM ben je voorbereid als bedrijf

Een preventieplan van B&E Plaagdierbeheersing is maatwerk. Omdat elke situatie en elk ongedierte anders is, maken wij elk preventieplan op maat. We plaatsen inspectiepunten om eventuele aanwezigheid van plaagdieren snel te signaleren. Voor knaagdieren zoals muizen en ratten zijn dat lokdozen met lokaas of klemmen. Voor kruipende insecten lijmvallen met feromoon wat specifieke insecten aantrekt. Door onze brede kennis uit de praktijk kennen we de risico’s en weten we wat we daar aan kunnen doen. We gebruiken de meest innovatieve middelen.

Integrated Pest Management | IPM

Wij werken volgens IPM:

  • Ongedierte preventieplan met digitaal logboek, zodat u een duidelijk overzicht heeft voor klanten en controlerende instanties.
  • Rapportages ten behoeve van kwaliteitssystemen zoals BRC, IFS, Euro Gap, AIB, GMP+.
  • Preventieve weringsmaatregelen om binnenkomen en schuilen van ongedierte te voorkomen.
  • Hygiëne inspecties en rapportages.
  • Advies in en aanbrengen van wering maatregelen.

Kortom, B&E Plaagdierbeheersing biedt de oplossing voor elk plaagdier probleem. Ook is het mogelijk om via B&E Reiniging gelijk een grondige reiniging uit te voeren van je horeca locatie.

ongediertebestrijder

Neem  CONTACT op om af te spreken. MAIL om je vraag te stellen of bel 0113-405667 om gelijk een medewerker te spreken.

B&E voor elk beestje einde feestje!