Gezondheidszorg

De zorgsector binnen Nederland

In zorginstellingen en de gehele gezondheidszorg kunnen plaagdieren en ongedierte ernstige schade aanrichten en zo de gezondheid en welzijn van patiënten in gevaar brengen. Daarom is ongediertepreventie en hygiëne van groot belang in de gezondheidszorg. Met een plaagdier preventieplan houden we alle gegevens in een digitaal logboek bij zodat er een goed overzicht is voor controlerende instanties. Met een risico inventarisatie brengen wij ongedierte risicogebieden in beeld en maken een plan om er alles aan te doen om overlast te voorkomen.

Preventieplan ongedierte voor de zorgsector

Een preventieplan van B&E Plaagdierbeheersing is maatwerk. Omdat elke situatie en elk ongedierte anders is, maken wij elk preventieplan op maat. We plaatsen inspectiepunten om eventuele aanwezigheid van plaagdieren snel te signaleren. Voor knaagdieren zoals muizen en ratten zijn dat lokdozen met lokaas of klemmen. Voor kruipende insecten lijmvallen met feromoon wat specifieke insecten aantrekt. En elektrische insectenlampen voor het signaleren van vliegende insecten. Door onze brede kennis uit de praktijk kennen we de risico’s en weten we wat we daar aan kunnen doen. We gebruiken de meest innovatieve middelen.

Met een preventie plan volgens IPM doen we er alles aan om problemen te voorkomen.

Een preventieplan volgens IPM voldoe je aan de eisen voor de diverse zorg en hygiënecodes waarvan de meest bekende HACCP is. Maar ook voor voedselveiligheid systemen zoals BRC, IFS, AIB, GMP+ en andere.

Digitaal logboek gezondheidszorg

Als we een preventieplan uitzetten zorgen we dat er een overzichtelijke lijst is van alle inspectiepunten. Welke eventueel op een plattegrond geplaatst worden. Zodat er een duidelijk overzicht is voor klanten en controlerende instanties. Van alle bezoeken wordt een verslag gemaakt.

Zorg, hygiëne en inspectie

Bij een ongedierte risico inspectie inspecteren we een bedrijf op alle punten die belangrijk zijn voor het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Van zo’n inspectie maken we een rapport zodat er een duidelijk overzicht is voor controlerende instanties zoals o.a. BRC, IFS, GMP+, AIB enz.

Integrated Pest Management | IPM

Wij werken volgens IPM:

  • Ongedierte preventieplan met digitaal logboek, zodat u een duidelijk overzicht heeft voor klanten en controlerende instanties.
  • Rapportages ten behoeve van kwaliteitssystemen zoals BRC, IFS, Euro Gap, AIB, GMP+.
  • Preventieve weringsmaatregelen om binnenkomen en schuilen van ongedierte te voorkomen.
  • Hygiëne inspecties en rapportages.
  • Advies in en aanbrengen van wering maatregelen.

Kortom, B&E Plaagdierbeheersing biedt de oplossing voor elk plaagdier probleem. Ook is het mogelijk om via B&E Reiniging gelijk een grondige reiniging uit te voeren van je zorg locatie.

ongediertebestrijder

Neem  CONTACT op om af te spreken. MAIL om je vraag te stellen of bel 0113-405667 om gelijk een medewerker te spreken.

B&E voor elk beestje einde feestje!