Bouwsector

Bouwen in het heden aan de toekomst

In de bouwsector is het bij de bouw van een woning of bedrijfspand belangrijk om rekening te houden met ongedierte/plaagdieren. Zo kunnen problemen met o.a. muizen, ratten en vliegen vaak voorkomen worden. Ook de keuze van materiaal heeft invloed op het risico van overlast met ongedierte. Zo worden in sommige isolatie materialen dierlijke materialen gebruikt waar zich bijvoorbeeld motten kunnen ontwikkelen en kunnen muizen makkelijk door een opening van 1/2 cm. Steeds vaker worden wij als ongediertebestrijder betrokken tijdens de bouw of verbouw van een bedrijfspand om mee te denken in het weren en voorkomen van ongedierte problemen in de bouwsector. Ook bestrijden wij houtaantasters en brengen speciale vogelwering aan om vogels te weren. En hangt er ergens een wespennest? Dan verwijderen wij deze graag snel voor je.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij voorkomen overlast en bestrijden o.a. processierupsen, wespen, papiervisies, vliegen, muggen, motmuggen, kakkerlakken, vlooien, bedwantsen, motten, mollen en andere ongewenste plaagdieren. Ook vogeloverlast bestrijden we preventief dit door het plaatsen van netten, vogelpinnen of draadsystemen. Ook het verwijderen van vogelnesten en wespennesten verzorgen wij. Daarnaast doen we ook inspecties om te adviseren in het weren van ongedierte.

Met een preventie plan volgens IPM ben je voorbereid als bedrijf

Een preventieplan van B&E Plaagdierbeheersing is maatwerk. Omdat elke situatie en elk ongedierte anders is, maken wij elk preventieplan op maat. We plaatsen inspectiepunten om eventuele aanwezigheid van plaagdieren snel te signaleren. Voor knaagdieren zoals muizen en ratten zijn dat lokdozen met lokaas of klemmen. Voor kruipende insecten lijmvallen met feromoon wat specifieke insecten aantrekt. Door onze brede kennis uit de praktijk kennen we de risico’s en weten we wat we daar aan kunnen doen. We gebruiken de meest innovatieve middelen.

Bouwsector ongediertepreventieplan

Met een ongediertepreventie plan weet je van te voren welke aanpak er nodig is om ongedierte preventief te weren. Binnen een bedrijf heeft een onprofessionele aanpak van ongedierte vaak grote en nadelige gevolgen. Zoals gemeenschappelijk vastgoed of openbare gebruiksruimtes die beschadigd raken waardoor schade en kosten hoog oplopen. Een preventief plan van aanpak geeft duidelijkheid vooraf. In opdracht van de klant stellen we een plaagdier preventieplan op en voeren we dit ook preventief uit.

Digitaal logboek bouwen en verbouwen

Als we een preventieplan uitzetten zorgen we dat er een overzichtelijke lijst is van alle inspectiepunten. Welke eventueel op een plattegrond geplaatst worden. Zodat er een duidelijk overzicht is voor klanten en controlerende instanties. Van alle bezoeken wordt een verslag gemaakt.

Panden, gebouwen, hygiëne en inspectie

Bij een ongedierte risico inspectie inspecteren we openbare plekken, binnen en buiten het pand op alle punten die belangrijk zijn voor het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Van zo’n inspectie maken we een rapport zodat er een duidelijk overzicht is voor controlerende instanties voor o.a. BRC, IFS, GMP+, AIB enz.
Met een preventieplan volgens IPM voldoe je aan de eisen voor de diverse hygiënecodes waarvan de meest bekende HACCP is.

Integrated Pest Management | IPM

Wij werken volgens IPM:

  • Ongedierte preventieplan met digitaal logboek, zodat u een duidelijk overzicht heeft voor klanten en controlerende instanties.
  • Rapportages ten behoeve van kwaliteitssystemen zoals BRC, IFS, Euro Gap, AIB, GMP+.
  • Preventieve weringsmaatregelen om binnenkomen en schuilen van ongedierte te voorkomen.
  • Hygiëne inspecties en rapportages.
  • Advies in en aanbrengen van wering maatregelen.

Kortom, B&E Plaagdierbeheersing biedt de oplossing voor elk plaagdier probleem. Ook is het mogelijk om via B&E Reiniging gelijk een grondige reiniging uit te voeren in opdracht van het bedrijf.

ongediertebestrijder

Neem  CONTACT op om af te spreken. MAIL om je vraag te stellen of bel 0113-405667 om gelijk een medewerker te spreken.

B&E voor elk beestje einde feestje!