Ongediertepreventie

Plan van aanpak ongediertepreventie

Met een ongediertepreventie plan weet je van te voren welke aanpak er nodig is om ongedierte buiten de deur te houden. Binnen een bedrijf heeft een onprofessionele aanpak van ongedierte vaak grote en nadelige gevolgen. Zoals producten, machines en leidingen die beschadigd raken waardoor schade en kosten hoog oplopen. Een preventief plan van aanpak geeft duidelijkheid vooraf. Samen met u stellen we een plaagdier preventieplan op en voeren we dit ook preventief uit.

Preventief ongedierte weren

Vooral bedrijven die met voedingsmiddelen werken weten dat een ongedierte preventieplan noodzakelijk is om onbezorgd te ondernemen en kwaliteit te leveren. Met een juiste aanpak en ongediertepreventie weer je overlast is door vliegen, kakkerlakken, muizen, ratten of ander ongedierte. B&E Plaagdierbeheersing heeft de geschikte certificaten, kennis en kunde met betrekking tot ongedierte wering en bestrijding. Maar ook voor de huiseigenaar, vve beheer, huurder, woningbouw en andere bezitters van vastgoed zijn we de ongediertebestrijder in de buurt. Zoals ook horeca, recreatie en toerisme zijn sectoren die we als klant hebben.

ongediertepreventie

Voorkomen is beter dan bestrijden

Een preventieplan van B&E Plaagdierbeheersing is maatwerk. Omdat elke situatie en elk ongedierte anders is, maken wij elk preventieplan op maat. We plaatsen inspectiepunten om eventuele aanwezigheid van plaagdieren snel te signaleren. Voor knaagdieren zoals muizen en ratten zijn dat lokdozen met lokaas of klemmen. Voor kruipende insecten lijmvallen met feromoon wat specifieke insecten aantrekt. Elektrische insectenlampen voor het signaleren van vliegende insecten. Met onze kennis weten we wat de risico’s zijn en wat we daar aan kunnen doen.

Met een preventie plan volgens IPM ben je voorbereid als bedrijf

Een preventieplan van B&E Plaagdierbeheersing is maatwerk. Omdat elke situatie en elk ongedierte anders is, maken wij elk preventieplan op maat. We plaatsen inspectiepunten om eventuele aanwezigheid van plaagdieren snel te signaleren. Voor knaagdieren zoals muizen en ratten zijn dat lokdozen met lokaas of klemmen. Voor kruipende insecten lijmvallen met feromoon wat specifieke insecten aantrekt. Door onze brede kennis uit de praktijk kennen we de risico’s en weten we wat we daar aan kunnen doen. We gebruiken de meest innovatieve middelen.

Digitaal logboek
Als we een preventieplan uitzetten zorgen we dat er een overzichtelijke lijst is van alle inspectiepunten. Welke eventueel op een plattegrond geplaatst worden. Zodat er een duidelijk overzicht is voor klanten en controlerende instanties. Van alle bezoeken wordt een verslag gemaakt.

Integrated Pest Management | IPM

Wij werken volgens IPM:

  • Ongedierte preventieplan met digitaal logboek, zodat u een duidelijk overzicht heeft voor klanten en controlerende instanties.
  • Rapportages ten behoeve van kwaliteitssystemen zoals BRC, IFS, Euro Gap, AIB, GMP+.
  • Preventieve weringsmaatregelen om binnenkomen en schuilen van ongedierte te voorkomen.
  • Hygiëne inspecties en rapportages.
  • Advies in en aanbrengen van wering maatregelen.

Kortom, B&E Plaagdierbeheersing biedt de oplossing voor elk plaagdier probleem. Ook is het mogelijk om via B&E Reiniging gelijk een grondige reiniging uit te voeren van je locatie.

Twee vliegen in 1 klap?

Ongewenste beestjes weren en gelijk je bedrijfspand onderhouden? Dat is mogelijk via B&E Reiniging!

ongedierte

Neem  CONTACT op om af te spreken. MAIL om je vraag te stellen of bel 0113-405667 om gelijk een medewerker te spreken.

B&E voor elk beestje einde feestje!