Home
Ongediertebestrijding

Wespennest verwijderen

Wespennest verwijderen?

Een wespennest geeft overlast. Heeft u een restaurant, café of winkel, dan kunt u een wespenplaag beslist niet gebruiken
Een wespensteek is pijnlijk en de meeste mensen zijn er dan ook bang voor en zitten niet meer op hun gemak.
In sommige gevallen is een wespensteek zelfs dodelijk voor mensen met een allergie. Ook kunnen wespen een plaag vormen rond foodproductieruimtes.

Een wespennest verwijderen doet u beter niet zelf. Schakel hiervoor een wespenverdelger in. Stop ook nooit de opening dicht waardoor de wespen in en uit hun nest vliegen. Het risico is groot dat de wespen een andere in- en uitgang zullen maken. En dat kan ook binnen zijn: wespen kunnen een gipsplaat vrij snel doorknagen.

Wij verwijderen uw wespennest

Wespen bouwen hun nest op een beschutte plek, zoals in een spouwmuur of onder de grond
De nesten zelf zijn meestal niet zichtbaar, maar wel de opening waar de wespen in en uit vliegen. Soms hoort u de wespen in de spouwmuur als ze het isolatiemateriaal wegknagen om ruimte te maken voor het nest.

Onze gecertificeerde ongediertebestrijders weten hoe ze te werk moeten gaan bij het verwijderen van het wespennest en zorgen ervoor dat wespen niet toeslaan. B&E Ongedierte is ervaren en levert maatwerk bij het verwijderen van wespen en hun nest.

Wespennest voorkomen

Een wespennest is niet eenvoudig te voorkomen
Toch zijn er een aantal preventiemaatregelen die u zelf kunt nemen:

  • Zorg ervoor dat er in uw huis, tuin, bedrijf of schuur geen gaatjes of kieren te vinden zijn die droge en holle ruimtes kunnen worden
  • De geur van koffiepoeder of kruidnagel kan wespen tijdelijk uit de buurt houden
  • Ziet u in het voorjaar een enkele wesp vliegen? Doodt deze dan? Meestal gaan in deze periode de koninginnen op zoek naar een (nieuwe) plek voor de nieuwe wespenkolonie. Zonder koningin geen nieuw wespennest.

B&E Ongedierte geeft naast het bestrijdingstraject ook advies om overlast in de toekomst te voorkomen.

Preventieplan

Bel B&E Ongedierte voor de effectieve bestrijding van wespen

Heeft u overlast door wespen?
Neem dan gerust contact met ons op; 0113-405667 of mail.

B&e Bedrijven

B&E reinigt, onderhoudt en bestrijdt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu