Home
Ongediertebestrijding

Rattenplaag

Rattenplaag? Elke rat vreest Jack en Fret!

Jack en Fret jagen helpen u snel en efficiënt van de rattenplaag af
Daar waar ratten overlast bezorgen (in en om hokken, stallen, schuren, rennen en andere gebouwen) garanderen Jack en Fret een snelle en efficiënte oplossing voor de rattenplaag.

Fret wordt losgelaten in de holen en gangen van de ratten en jaagt alle ratten de holen uit
Aan de buitenzijde is het gangen- en of holenstelsel afgesloten met kooien en netten. Mochten er ratten ontsnappen dan rekent Jack snel en direct af met deze ratten.

Deze bestrijdingswijze is super effectief, biologisch en zeer duurzaam
Last but not least beperkt deze vangstmethode de stress bij de plaagdieren. Dit juist omdat het snel, direct en effectief is. Wij kennen voorbeelden van het vangen met fretten en honden waarbij er binnen een uur meer dan 150 ratten werden weggevangen.

RATTENPLAAG? FRETTEREN PROBEREN!

Rattenplagen komen regelmatig voor. Dit zeker in de winter wanneer voedsel schaars(er) is. Ratten zoeken dan plekken op waar wel voldoende voedsel voorhanden is. Denk aan hokken en schuren waar dieren gehouden en dus gevoerd worden. De meest effectieve ratten-bestrijdingswijze in afgesloten ruimtes zoals stallen, schuren, rennen of hokken is fretteren. B&E Ongedierte beheerst deze vangstmethode en is bevoegd om deze toe te passen. Naast duurzaam en biologisch is deze wijze van bestrijden het minst stressvol voor de plaagdieren.

Ervaart u overlast van ratten? Bel of mail ons:

Wij lossen de overlast efficiënt, duurzaam en direct op
Wanneer de rattenplaag niet dmv fretteren te bestrijden is, bieden wij ook andere efficiënte ratten-bestrijdingsmethodes aan.

B&e Bedrijven

B&E reinigt, onderhoudt en bestrijdt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu