Home
Ongediertebestrijding

Konijnenplaag

Konijnenplaag? Fretteren proberen!

Overlast door konijnen komt regelmatig voor
Fretteren kan ook voor het bestrijden van een konijnenplaag een zeer effectieve bestrijdingswijze zijn. B&E Ongedierte beheerst deze methode en is bevoegd om deze bestrijdingswijze toe te passen. Naast duurzaam en biologisch is deze wijze van bestrijden het minst stressvol voor de plaagdieren.

Konijnenplaag? Elk konijn vreest Jack en Fret!

Jack en Fret helpen u snel en efficiënt van de konijnenplaag af
Daar waar konijnen overlast bezorgen (in woonwijken, op bedrijventerreinen, sport- en recreatieparken op taluds of aan dijken) kunnen Jack en Fret een snelle en efficiënte oplossing voor de konijnenplaag bieden.

Fret wordt losgelaten in de holen en gangen van de ratten en jaagt alle ratten de holen uit
Aan de buitenzijde is de konijnenburcht afgesloten met kooien en netten. Mochten er konijnen ontsnappen dan rekent Jack snel en direct af met deze ratten.

Deze bestrijdingswijze is efficiënt, biologisch en zeer duurzaam

Last but not least beperkt deze vangstmethode de stress bij de plaagdieren. Dit juist omdat het snel, direct en effectief is. Wij kennen voorbeelden van het vangen met fretten en honden waarbij er binnen een uur meer dan 150 ratten werden weggevangen.

Heeft u last van een konijnenplaag?

Wij lossen de overlast efficiënt, duurzaam en direct op. Bel of mail ons

Wanneer de konijnenplaag niet dmv fretteren te bestrijden is, bieden wij ook andere efficiënte konijnen-bestrijdingsmethodes aan zoals het bestrijden met roofvogels.

B&e Bedrijven

B&E reinigt, onderhoudt en bestrijdt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu