Home
Ongediertebestrijding

Fretteren

Fretteren bij efficiënte bestrijding van ratten en konijnen

Overlast door ratten en konijnen bestrijden dmv fretten
Ratten en konijnen zijn soms lastig te bestrijden. Dit komt ook doordat deze beestjes zich goed aan kunnen passen aan ons en hoe wij de omgeving inrichten. Preventieve maatregelen zijn dan ook belangrijk om overlast door ratten te voorkomen. Zorg dat voedsel niet bereikbaar is, dicht openingen in gebouwen af (niet groter dan 0,5 cm.) en zorg ervoor dat er geen beplanting tegen gebouwen aan staat. Mocht u onverhoopt nog last hebben van een rattenplaag of overlast door konijnen dan kunnen wij u efficiënt van dienst zijn met bestrijden van deze dieren dmv inzet van fretten en honden; fretteren genoemd.

B&E Ongedierte is bevoegd om te fretteren

Onze mensen en dieren zijn zeer ervaren in het ‘fretteren’
Fretteren is een biologische en duurzame bestrijdingswijze waarbij gebruik wordt gemaakt van fretten, netten, kooien en honden. Bij deze bestrijdingsmethode worden alle pijpen of gangen van een konijnenstand of rattenhol met netten en of kooien afgesloten. Hierna wordt een fret in het gangenstelsel gezet. De fret gaat op zoek naar de konijnen of ratten en jaagt deze de gangen en holen uit en de netten en/of kooien in. Mochten er plaagdieren ontsnappen dan voorkomen onze honden dat deze ontsnappen.

Mocht het fretteren niet toegepast kunnen worden om de rattenplaag of de konijnenoverlast te bestrijden dan biedt B&E Ongedierte alternatieve bestrijdingsmethodes zoals het inzetten van vangsystemen voor ratten en muizen en het inzetten van roofvogels.

Ervaart u overlast van ratten of konijnen? Bel of mail ons.
Wij lossen de overlast efficiënt en duurzaam op

B&e Bedrijven

B&E reinigt, onderhoudt en bestrijdt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu