De ongediertebestrijder

B&E plaagdierbeheersing, de professionele ongediertebestrijder in de buurt

B&E plaagdierbeheersing is gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van ongedierte en plaagdieren. Wij zijn als ongediertebestrijder werkzaam vanuit Yerseke, Reimerswaal en werken in en om deze regio bij particulieren, bedrijven, diverse sectoren en overheden.

B&E Reiniging

Naast B&E plaagdierbeheersing hebben we ook het bedrijf B&E reiniging. Met het inhuren van ons als ongediertebestrijder en reinigingsbedrijf, sla je 2 vliegen in 1 klap. Wij hebben kennis van zaken en expertise op het gebied van reiniging en plaagdierbeheersing, iets wat vaak samenkomt tijdens onze werkzaamheden. Met onze creativiteit weten we bij elke situatie een oplossing te creëren.

Voor elk beestje een feestje

Elke situatie en plaagdier heeft zijn eigen uitdagingen. Onze oplossingen zijn daarom ook altijd maatwerk. We maken graag een afspraak om te kijken en bespreken welke ideeën wij hebben omtrent úw plaagdier uitdagingen. En hoe we die het meest efficient uitvoeren.
We verwijderen wespennesten, bestrijden bedwantsen en weren vogels. Naast al het kruipend en vliegende ongedierte zoals muizen, ratten, mollen, vliegen, zilvervisjes, houtworm en andere insecten. Ook voor vogeloverlast kunt u bij ons terecht.

Integrated Pest Management | IPM

Wij werken volgens IPM:

  • Ongedierte preventieplan met digitaal logboek, zodat u een duidelijk overzicht heeft voor klanten en controlerende instanties.
  • Rapportages ten behoeve van kwaliteitssystemen zoals BRC, IFS, Euro Gap, AIB, GMP+.
  • Preventieve weringsmaatregelen om binnenkomen en schuilen van ongedierte te voorkomen.
  • Hygiëne inspecties en rapportages.
  • Advies in en aanbrengen van wering maatregelen.

Kortom, B&E Plaagdierbeheersing biedt de oplossing voor elk plaagdier probleem.

ongediertebestrijder

Neem  CONTACT op om af te spreken. MAIL om je vraag te stellen of bel 0113-405667 om gelijk een medewerker te spreken.

B&E voor elk beestje einde feestje!