Home
Ongediertebestrijding

Ongedierte voorkomen

Ongedierte voorkomen is beter dan bestrijden

Vooral bedrijven die met voedingsmiddelen werken weten dat een ongedierte preventieplan noodzakelijk is om onbezorgd te ondernemen en kwaliteit te leveren. Met een juiste aanpak en ongediertepreventie weert u overlast door vliegen, kakkerlakken, muizen, ratten of ander ongedierte. B&E Ongedierte heeft de geschikte certificaten, kennis en kunde met betrekking tot ongediertewering en -bestrijding voor het bedrijfsleven, binnen sectoren als horeca, recreatie en toerisme. Maar ook voor de huiseigenaar, Vereniging Van Eigenaren, verhuurder, huurder, woningbouw en andere bezitters van vastgoed zijn wij dé ongediertebestrijder in de buurt.

Preventieplan op maat

Een preventieplan van B&E Ongedierte is maatwerk. Omdat elke situatie en elk ongedierte anders is, maken wij een preventieplan op maat.
Met dit plan weet u van tevoren welke aanpak er nodig is om ongedierte buiten de deur te houden. Binnen een bedrijf is een professionele aanpak van ongedierte een must. Producten, machines en leidingen kunnen door ongedierte beschadigd raken waardoor schade en kosten hoog kunnen oplopen. Een preventief plan van aanpak geeft duidelijkheid vooraf. Samen met u stellen we een plaagdier preventieplan op en voeren dit ook preventief uit.

Periodieke controles en inspecties

We plaatsen inspectiepunten en houden periodieke controles om eventuele aanwezigheid van plaagdieren snel te signaleren. Voor knaagdieren zoals muizen en ratten gebruiken we lokdozen met lokaas of klemmen. Voor kruipende insecten lijmvallen met feromoon wat specifieke insecten aantrekt. Elektrische insectenlampen voor het signaleren van vliegende insecten. Door onze brede kennis uit de praktijk kennen we de risico’s en weten we wat we daaraan kunnen doen. We gebruiken hierbij de meest innovatieve middelen.

Digitaal logboek

Als we een preventieplan uitzetten zorgen we voor een overzichtelijke lijst van alle inspectiepunten. Welke eventueel op een plattegrond geplaatst worden. Er is dan een duidelijk overzicht voor klanten en controlerende instanties. Van alle bezoeken wordt een verslag gemaakt.

Heeft u interesse voor een ongediertepreventieplan?

Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Bel voor een afspraak 0113-405 667 of mail.

B&e Bedrijven

B&E reinigt, onderhoudt en bestrijdt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu