Lokale ongediertebestrijders in Zeeland

Lokaal plaagdierbeheersing en ongediertebestrijding

Lokale ongediertebestrijding: wie kent er eentje?

Wanneer je een ongedierte bestrijder lokaal wilt vinden ken je er vast wel eentje in de buurt. Traas ongediertebestrijding is degene die het langst actief is en hierdoor vaak de bekendste. Hij staat ook bekend als gewoonweg Traas, Traas ongedierte of ongediertebestrijding Traas. Maar wij werken zelf samen met Kees Kooijman van Kooijman ongedierte.

Kees Kooijman

Kooijman ongedierte en B&E Plaagdierbeheersing

Maar er zijn meer plaagdier specialisten. Een bekende naam is Kees Kooijman van Kooijman ongedierte. Net zo bekend als Traas ongedierte maar Kees is de lokale expert die je zelf in het werkveld tegenkomt en werkzaam bij B&E Plaagdierbeheersing. Kees is dé expert op gebied van ongediertebestrijding. Je bereikt hem via kantoor.

lokaalKees Kooijman

Integrated Pest Management | IPM

Wij werken volgens IPM:

  • Ongedierte preventieplan met digitaal logboek, zodat u een duidelijk overzicht heeft voor klanten en controlerende instanties.
  • Rapportages ten behoeve van kwaliteitssystemen zoals BRC, IFS, Euro Gap, AIB, GMP+.
  • Preventieve weringsmaatregelen om binnenkomen en schuilen van ongedierte te voorkomen.
  • Hygiëne inspecties en rapportages.
  • Advies in en aanbrengen van wering maatregelen.

Kortom, B&E Plaagdierbeheersing biedt de oplossing voor elk plaagdier probleem. Ook is het mogelijk om via B&E Reiniging gelijk een grondige reiniging uit te voeren in opdracht van de klant.

Neem CONTACT op om af te spreken. MAIL om je vraag te stellen of bel 0113-405667 om gelijk een medewerker te spreken.

Twee vliegen in 1 klap?

Ongewenste beestjes weren en gelijk je bedrijfspand onderhouden? Dat is mogelijk via B&E Reiniging! Onze dienstverlening is van ongekende hoge kwaliteit!

ongedierte