Home
Ongediertebestrijding

Knaagdier abonnement

Ongediertebestrijding voor een vast bedrag

Een ongedierteplaag is lastig te voorspellen. Net als de kosten die met het bestrijden van een plaag gemoeid zijn. Om nog maar te zwijgen over de schade die overlast kan toebrengen aan uzelf, uw gezin, uw personeel, uw klanten, uw woning of (het imago van) uw zaak!
Wilt u van tevoren weten welke kosten u jaarlijks kwijt bent aan ongediertebestrijding én -preventie? Dan is ons abonnement iets voor u!

  • Wij bestrijden én voorkomen ongedierte tegen een vast maandelijks bedrag
  • U weet exact waar u aan toe bent
  • U reduceert de kans op ongedierte tot het absolute minimum

B&E Ongedierte ontzorgt

Wij voorkomen overlast door ongedierte op een respectvolle en duurzame manier. Wij ontzorgen u tegen een vast bedrag per maand. Krijgt u onverhoopt toch overlast door plaagdieren? Dan lossen wij dit snel, vakkundig en verantwoord op. Zonder meerkosten.

Professioneel en deskundig

Onze certificering is geschikt voor nagenoeg alle in- en uitpandige ongediertebestrijding. U bent verzekerd van deskundigheid binnen de regelgeving.

Heeft u interesse voor ongediertebestrijding tegen een vast tarief?

Iedere situatie en ieder bedrijf is anders. Bent u geïnteresseerd in een abonnement voor ongediertebestrijding en - preventie? Dan komen wij graag bij u langs: samen bekijken we de locatie en maken een inventarisatie van uw wensen. Bel voor een afspraak 0113-405 667 of mail.

B&e Bedrijven

B&E reinigt, onderhoudt en bestrijdt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu